Λειτουργία κυλικείου Γ.Ν. Πρέβεζας.

Λειτουργία Κυλικείων Νοσοκομείων/Επιχειρήσεων/Οργανισμών Δημοσίου

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Άρτας-Πρέβεζας λειτουργεί το κυλικείο του Γ.Ν. Πρέβεζας από το 2015 παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξυπηρετώντας πάνω από 200 άτομα καθημερινά. Το κυλικείο προσφέρει ζεστά και κρύα ροφήματα και ελαφρά γεύματα, στο προσωπικό, ασθενείς και επισκέπτες του νοσοκομείου.

Η σύμβαση μίσθωσης του κυλικείου ήρθε μετά την επιτυχημένη πορεία του Κοι.Σ.Π.Ε. στην παροχή υπηρεσιών τραπεζοκομίας στο Νοσοκομείο και αξιοποιεί την εμπειρία που αποκτήθηκε. Η συνεχής κεφαλαιοποίηση στις προηγούμενες δράσεις, η επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας είναι συστατικά στοιχεία της στρατηγικής μας.

Σήμερα, με αλλεπάλληλες επενδύσεις και την φροντίδα των εργαζομένων, o Κοι.Σ.Π.Ε. έχει καταφέρει να κάνει το κυλικείο σημείο αναφοράς στην περιοχή. Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών με συνέπεια και σεβασμό στον εργαζόμενο και τον πελάτη.

Η δομή του κυλικείου αποτελεί ένα εργασιακό περιβάλλον χειραφεσιακής αίσθησης. Η απόκτηση δεξιοτήτων και επαγγελματικής εμπειρίας συμβάλλει στην ουσιαστική ενσωμάτωση των μελών του Κοι.Σ.Π.Ε., προσφέροντας εφόδια που ξεπερνούν τα στενά όρια της εργασίας στον συγκεκριμένο χώρο. Παράλληλα, η καθημερινή ανθρώπινη επικοινωνία βοηθά στην άρση των κοινωνικών στερεοτύπων και την αποδοχή της διαφορετικότητας ως προς την ψυχική νόσο.

PHOTO GALLERY

Υπηρεσίες καθαριότητας.

Συνεργεία καθαρισμού γραφείων, επαγγελματικών χώρων, υγειονομικών μονάδων.

Από το 2016 ο Κοι.Σ.Π.Ε. Άρτας-Πρέβεζας ενέταξε στις υπηρεσίες που προσφέρει, τον καθαρισμό Γραφείων, Κτηρίων και Υγειονομικών μονάδων. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών αυτών ο Κοι.Σ.Π.Ε. Άρτας-Πρέβεζας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες και ενέργειες για τη διασφάλιση ενός υγειούς και ασφαλούς περιβάλλοντος.

Ο Κοι.Σ.Π.Ε ήδη παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας σε δομές του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) του ΕΟΠΥΥ. Συγκεκριμένα, έχει αναλάβει την φροντίδα καθαριότητας των γραφείων και φαρμακείων των δομών ΠΕΔΥ για τις πόλεις της Άρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας.

Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, αντικατοπτρίζει την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνεργαζόμενους φορείς, ενώ παράλληλα συμβάλει ουσιαστικά στην συστηματική αύξηση της απασχόλησης. Στο πλαίσιο των προσφερόμενων υπηρεσιών οι Λήπτες Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας εργάζονται σε ένα περιβάλλον που καλλιεργεί το αίσθημα της ικανοποίησης, κοινωνικής συμμετοχής και εργασιακής αποδοχής.

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. συνεχίζει τις προσπάθειες για επέκταση της συγκεκριμένης δράσης για την παροχή υπηρεσιών σε περισσότερους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, εργαζόμενος πάντα προς την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και την ουσιαστική επανένταξη των μελών του.

Ο Κοι.Σ.Π.Ε  παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας στο ΕΚΑΒ  Άρτας και Ιωαννίνων.

PHOTO GALLERY

Αγροτική παραγωγή.

Παραγωγή Κηπευτικών/Εσπεριδοειδών με σεβασμό στον άνθρωπο και την γη.

Ο Κοι.Σ.Π.Ε. Άρτας-Πρέβεζας δραστηριοποιείται στην πρωτογενή παραγωγή, με αγάπη για τον συνάνθρωπο, αφοσίωση στην γη και σεβασμό στην ποιότητα ζωής. Έκανε τα πρώτα του βήματα το 2015 με περιορισμένες εκτάσεις και με έμφαση στην παραγωγή εποχιακών λαχανικών. Το 2017 επέκτεινε την παραγωγική του δραστηριότητα με την εγκατάσταση και ανάπτυξη καλλιεργειών ικανών να παρέχουν ικανοποιητικό εισόδημα για την δημιουργία 4 θέσεων εργασίας.

Σήμερα καλλιεργεί εννέα στρέμματα με μανταρινιές, και συνεχίζει την καλλιέργεια  κηπευτικών προϊόντων. Τα λαχανικά παράγονται με φροντίδα στο περιβάλλον σε ένα θερμοκήπιο 1,5 στρέμματος και εκτατικά στα εννέα στρέμματα της δενδροκαλλιέργειας.

Σημαντική η προσφορά του Κοι.Σ.Π.Ε. Άρτας-Πρέβεζας  σε λαχανικά και κηπευτικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας.

PHOTO GALLERY

Προηγούμενες Δράσεις.

Διανομή Φαγητού (Τραπεζοκομία) Γ.Ν. Πρέβεζας.

Η διανομή φαγητού ήταν η πρώτη δράση του Κοι.Σ.Π.Ε. Άρτας-Πρέβεζας. Αρχικά ο Κοι.Σ.Π.Ε. ανέλαβε την διανομή φαγητού στην χειρουργική, μαιευτική και νεφρολογική κλινική για 3 μήνες. Η επιτυχία των πρώτων βημάτων οδήγησε στην επέκταση της αρχικής σύμβασης για έναν επιπλέον χρόνο συμβάλλοντας στην δημιουργία τεσσάρων θέσεων εργασίας.

Η εμπειρία των μελών και του Κοι.Σ.Π.Ε. και η εμπιστοσύνη που ενέπνευσε στην διοίκηση του νοσοκομείου η πρώτη δράση αυτή, σύντομα κεφαλαιοποιήθηκαν στην ανάληψη της λειτουργίας του κυλικείου του Γ.Ν. Πρέβεζας, μίας δράσης που συνεχίζεται με επιτυχία μέχρι σήμερα.